Transport logistiek midden Holland

Uw middelen naar het juiste transport

Verhuizen naar het gooise dorp Blaricum  

Voor sommigen is het gevoel van thuis pas echt daar in een klein rustig dorp. Voor deze mensen is Blaricum mogelijk wel de droomplaats. Het is gelegen in de provincie Noord-Holland maar hier komt veel rust en natuur bij kijken. Blaricum is niet een heel bekend dorp, maar een prijskaartje aan het wonen in dit dorp hangt er zeker. Je verwacht dan misschien grote villa’s, die zeker ook aanwezig zijn, maar er zijn ook veel antieke woningen en boerderijen. Een ding om dan ook rekening mee te houden als je gaat verhuizen naar Blaricum of in Blaricum is de huizenmarkt en het budget wat je voor een woning in het dorp over hebt. 

Knus intiem dorp met de nodige privacy

Het is een echt dorp, veel mensen kennen elkaar dan ook in een dorp wat een intiem gevoel kan geven. Wel kan dit wennen zijn als je naar Blaricum verhuisd. Je kan je op het eerste moment een buitenstaander of nieuweling voelen, maar bewoners geven aan dat het een dorp is met fijne mensen en een vriendelijk karakter. De bereikbaarheid van het dorp is prima met de auto, wel wordt de plaats als minder goed bereikbaar met het OV ervaren. Als dit dorp jou alsnog aanspreekt en je een woning koopt in het dorp Blaricum kan je op internet gaan naar Holland Movers, dit is een van de bedrijven die je zou kunnen helpen met de verhuizing.

Wat is er te doen in Blaricum? 

De rust is iets wat echt voorop staat in dit dorpje. Hier komt dan ook bij kijken dat er in de buurt wel minder recreatie, horeca en winkelmogelijkheden zijn. De eerste levensbehoeften zijn makkelijk te verkrijgen, maar je hebt niet op elke hoek een restaurant of cafeetje. Met al het aanwezige groen is het een perfecte plek om te wandelen, fietsen of paardrijden, maar voor het grote shoppen kan je beter naar omliggende steden gaan. Ook in dit kleine dorp is het mogelijk om een verhuisbedrijf in Blaricum in te schakelen. Met die hulp ben je binnen mum van tijd gesetteld in de groene oase van rust. Welkom thuis.