Transport logistiek midden Holland

Uw middelen naar het juiste transport

De meest gemaakte fouten tijdens een verhuizing

Verhuizen is en blijft een ding: opruimen, spullen organiseren, vervoer regelen, en natuurlijk ook weer alles uitpakken. Hierbij kan van alles misgaan, al helemaal als het je eerste keer is. Maar geen zorgen: hieronder volgen de drie meest gemaakte fouten die worden gemaakt tijdens het verhuizen. Lees ze dus goed door, zo voorkom je dat jij ze ook maakt!

Slechte inpakvaardigheden

Het is een heus beroep: inpakken. Niet gek dus dat velen dit fout doen. Soms worden er vuilniszakken of plastic tassen gebruikt om spullen in op te bergen. Doe dit niet! Gebruik altijd een kartonnen doos. Deze zijn namelijk veel steviger en er past ook veel meer in, mits je het op de juiste manier inpakt. Gebruik ook alleen maar hetzelfde formaat doos, dus niet allerlei verschillende. Zo kan je namelijk veel beter stapelen in de verhuiswagen.

Te weinig hulp

Natuurlijk heb je altijd wel familieleden of vrienden die je willen helpen. Zorg ervoor dat je genoeg mensen kunt strikken, en waarvan je ook zeker weet dat ze van toegevoegde waarde zullen zijn. Het is bijvoorbeeld niet echt handig om mensen op leeftijd te vragen, aangezien zij niet de vereiste kracht hebben om dozen te tillen of zware objecten te verplaatsen. Ook kan je de hulp inschakelen van een erkend verhuisbedrijf. Kijk eens op de website van dit verhuisbedrijf uit Arnhem om meer te weten komen over hun services en hulp.

Te laat beginnen

Je hebt lijstjes gemaakt en het juiste aantal dozen ingezameld, maar toch kom je er achter dat je te weinig tijd hebt om alles juist en zorgvuldig in te pakken. Begin daarom vroeg! Zo kom je niet voor verrassingen te staan tijdens het inpakken zelf. Maak op tijd beslissingen over spullen: wil je ze wel of niet meenemen? Overweeg dit niet pas tijdens het verhuizen zelf, maar ruim van te voren. Zo voorkom je ook dat je haastig inpakt en dat er dingen kwijt raken of kapot gaan.

Ook hulp nodig bij verhuizen? Kijk eens op seniorverhuizer.nl; hier vind je meer informatie over hun verhuisdiensten en allerlei handige tips!