Transport logistiek midden Holland

Uw middelen naar het juiste transport

Zo kies je een windscherm voor je scooter

windscherm scooter

Als je jouw scooter veel gebruikt, kan het voorkomen dat je in slecht weer terecht komt. Tijdens een flinke regenbui is het wel zo fijn en vooral veilig, als je zicht niet belemmert wordt. Nu zijn er natuurlijk een hoop verschillende soorten scooters op de markt, en is niet elk windscherm voor je scooter zomaar geschikt om te monteren. Je moet er dus goed op letten voor welke scooter jij een windscherm wilt kopen.

windscherm scooter

Hoogte een breedte 

Een windscherm kan je in allerlei vormen kopen. Stap 1 is bepalen welk windscherm geschikt is voor jouw scooter en welke niet. Zo kun je gelijk een aantal van de windschermen afstrepen. Daarnaast verschillen de schermen sterk in hoogte een breedte. Een hoger scherm beschermt je natuurlijk beter maar houdt ook veel wind vast en is duurder. Een lager scherm kun je nog een beetje overheen kijken, wat soms praktisch is. Het kan er echter ook voor zorgen dat je niet goed kan zien en dat is nu precies waar het scherm voor bedoeld is. Houd ook rekening met je eigen lengte. 

Schoonmaken van je windscherm

windscherm scooter

Veel mensen hebben er vaak last van dat hun windscherm snel vies wordt. Nu zijn er een aantal eenvoudige tips om ervoor te zorgen dat je hier geen of minder last van krijgt. Zo is het altijd natuurlijk belangrijk om te zorgen dat je regelmatig je windscherm schoonmaakt. Het beste kun je dit doen met een beetje allesreiniger, of bijvoorbeeld met wat afwasmiddel.