Transport logistiek midden Holland

Uw middelen naar het juiste transport

Waarom een Citroën C1 kopen?

Wil jij een Citroën C1 kopen? Dan ben je zeker niet de enige. Deze auto wordt in Nederland ontzettend vaak verkocht en dit is niet voor niets het geval. De Citroën C1 kan je nieuw voor een relatief lage prijs aanschaffen. Deze auto is erg handig voor in de stad en is zeer betrouwbaar. Uiteraard kan je er ook lange afstanden mee afleggen, echter is dit wel wat minder comfortabel omdat deze auto dus kleiner is. Mocht jij deze auto aan willen schaffen, dan is het belangrijk om te bepalen of je deze auto nieuw of tweedehands wil kopen. 

Mocht jij deze auto nieuw willen aanschaffen, dan ben je uiteraard meer kwijt dan dat je hem tweedehands aanschaft. Echter weet je dan wel zeker dat je een auto aanschaft waar geen problemen mee zijn. De kans is groot dat je dan jarenlang kunt rijden zonder problemen en dat is natuurlijk erg veel waard. Het nadeel is natuurlijk dat je in verhouding een stuk meer betaald. Je zou bijvoorbeeld ook een tweedehands variant kunnen kopen die een jaar oud is, dit is een stuk goedkoper en de kans is klein dat er wat aan de auto mankeert.

De voor en nadelen van private lease

Wil jij een nieuwe auto rijden, maar heb jij momenteel niet het geld om de auto in een keer te betalen of wil je dit simpelweg niet? Dan is private lease een mooie mogelijkheid. Private lease voordelen zijn er in overvloed en dat is dan ook de reden waarom veel mensen hiervoor kiezen. Wanneer jij kiest voor private lease, dan word je volledig ontzorgt. Terwijl jij geniet van een nieuwe auto, worden zaken zoals de wegenbelasting, onderhoud en verzekeringen voor jou geregeld. Uiteraard betaal je hier uiteindelijk wel gewoon zelf voor. Bepaal daarom van te voren goed of jij dit de moeite waard vindt.