Transport logistiek midden Holland

Uw middelen naar het juiste transport

Hoe kun je een goedkope elektrische chopper kopen?

e-chopperhuren

De elektrische chopper is een stoere snorfiets die rijdt op elektriciteit. Door het hoge stuur, de brede banden en het comfortabele zadel rijdt het heerlijk en ziet het er ook stoer uit. Helaas zijn elektrische choppers vaak nogal prijzig. Hoe kun je nu toch een goedkope elektrische chopper kopen? In dit artikel geven we je een aantal tips om de kosten te verlagen.

1. Kies voor een lagere actieradius

elektrische chopper

Natuurlijk is het fijn als je je elektrische chopper niet steeds hoeft op te laden. Daarom kies je wellicht het liefst voor een e-chopper met een zo hoog mogelijke actieradius. Als je hem echter enkel gebruikt voor korte ritten, is dit niet per se nodig. De kosten van een elektrische chopper met een hogere actieradius liggen vaak ook een stuk hoger. Denk dus goed na over de actieradius die je nodig hebt en kies voor een zo laag mogelijk actieradius.

2. Laat de extra opties links liggen

Bij vrijwel elke aanbieder kun je ervoor kiezen om extra opties aan je elektrische chopper toe te voegen. Elke optie kost echter geld en met meerdere extra opties kan de prijs al snel oplopen. Kijk daarom alleen welke extra opties je echt nodig hebt en maak hier van tevoren een lijst van. Zo kan de verkoper je ook niet zomaar overhalen, want je weet dat je andere opties niet nodig hebt.

elektrische chopper

3. Vergelijk elektrische choppers met elkaar

Er zijn veel verschillende e-chopper merken en er zijn ook veel verschillende merken verkrijgbaar. Daarbij kunnen de prijzen van dezelfde elektrische chopper bij verschillende aanbieders ook erg verschillen. Vergelijk daarom goed verschillende e-choppers en aanbieders met elkaar, zodat je de goedkoopste chopper kunt vinden die aan jouw wensen voldoet.