Transport logistiek midden Holland

Uw middelen naar het juiste transport

Door het Brabantse landschap

e-chopper

Natuurlijk kun je met een auto ook door het prachtige landschap van Brabant rijden, maar je mist net die kleine details. Daar komt bij dat je met een auto niet over smalle paadjes heen kunt rijden, nog maar niet te spreken over een bospad. Met het huren van een e-chopper kun je wel over de kleinste paadjes door de bossen en parken heen, geruisloos rijd je van dorp naar dorp om te genieten van alle bezienswaardigheden. Je kunt een elektrische scooter al vanaf een paar uur huren om de omgeving te gaan verkennen.

e-chopper

Verschillende opstappunten

Wil je er een dagje op uit met de e-chopper kun je op verschillende locaties er een huren, kies de omgeving die je leuk vind en start vanaf dat punt. Met het rijden op de chopper val je op, deze heeft een stoere look en brede banden voor een goed rijcomfort. Heerlijk om door de dorpjes en de natuur te rijden zonder helm, de zon op je gezicht en de wind die je door je haren voelt gaan. In Brabant heb je meer dan voldoende mooie bezienswaardigheden en prachtige natuur om te gaan bekijken. 

Wil je zelf een mooie route rijden met de e-chopper dan is dit natuurlijk mogelijk, je kunt je smartphone aan het stuur bevestigen om zo je eigen route te rijden. Maar weet je al waar je heen rijdt dan luister je lekker naar muziek onderweg, ben je zo enthousiast geworden reserveer dan direct je chopper bij e-choperfun.nl en begin snel met genieten van de natuur en de prachtige bezienswaardigheden in Brabant.