Transport logistiek midden Holland

Uw middelen naar het juiste transport

Altijd veilig de weg dankzij een goede bandenservice

Een paar nieuwe banden, de opslag van je winterbanden en het vervangen van je banden wanneer het daar tijd voor is, het hoort allemaal bij de bandenservice van P. van Raay. Voor een aantrekkelijke prijs worden je banden opgeslagen, onderhouden en wanneer het nodig wordt vervangen. Dat scheelt je een hoop tijd en biedt je de zekerheid dat je altijd op banden rijdt die aan de wettelijke norm voldoen.

Hoe een goede bandenservice je met vier wielen op de weg houdt

Met een goede bandenservice blijft jouw auto altijd met vier wielen op de weg. Dat komt omdat alle banden, ook de gebruikte, voldoen aan alle wettelijke normen. Zo heb je voldoende grip. Banden worden gecontroleerd op luchtdruk zodat je geen risico loopt op een klapband. En mocht je bijvoorbeeld onverhoopt over een spijker heen rijden? Dan wordt deze door een specialist binnen vijf minuten gerepareerd. 

Je hebt er zelf geen omkijken meer naar

Het weer wordt steeds onstuimiger en daar moeten je banden op aangepast zijn. Met de bandenservice van P. van Raay Bandenservice weet je zeker dat je veilig de weg op gaat. Bovendien hoef je er zelf niet meer op te letten en kun jij je richten op de dingen die je echt belangrijk vindt. Kies voor gemak, kies voor dé bandenspecialist uit Nijmegen.