Transport logistiek midden Holland

Uw middelen naar het juiste transport

Rijschooldekker.nl

De grootste rijschool in de omgeving van Eindhoven is rijschooldekker.nl. Je kunt er terecht voor elk rijbewijs, variërend van een autorijbewijs, motorrijbewijs, een vrachtwagenrijbewijs tot diverse beroepsopleidingen in het vervoer. Bij rijschooldekker.nl word je van begin tot eind begeleid bij het halen van het rijbewijs. Niet slagen is geen optie. Je krijgt de garantie dat je het rijbewijs zult halen. Mocht je de eerst vier keren dat je praktijkexamen moet doen niet slagen, dan vergoedt rijschooldekker.nl de kosten van het CBR. Dat is uniek in Nederland.

De beste rijinstructeurs

Bij rijschooldekker.nl werken de best gekwalificeerde rijinstructeurs. Ze hebben alle essentiële opleidingen voltooid en kunnen je gegarandeerd begeleiden naar je rijbewijs. Ook voor mensen met beperkingen is er een goede begeleiding. Een deel van de rijinstructeurs heeft aanvullende opleidingen gevolgd om mensen met ADHD, mensen met faalangst en zelfs mensen met autisme te begeleiden bij het halen van hun rijexamen. Een voordeel van een grote organisatie als rijschooldekker.nl is dat er nooit lessen uitvallen. Als er een leswagen kapot gaat is er altijd wel een reserveauto. En als een rijinstructeur ziek wordt of dringend ergens anders naartoe moet is er altijd een goed vervanger.

Lange historie

Het is leuk om te weten dat rijschooldekker.nl de oudste rijschool van Nederland is. Al in 1932 werd gestart met het bedrijf. De eerste lesauto was een traction-avant, het één van de belangrijkste legendarische modellen van Citroën. Tegenwoordig wordt er in allerlei typen en modellen auto’s les gegeven. Een overeenkomst tussen de auto’s is dat het de modernste auto’s zijn van dit moment. Je leert dus met alle technische snufjes omgaan. Bij rijschooldekker.nl krijg je niet alleen de basislessen voor het autorijden. Een onderdeel van het lessen bestaat ook uit een slipcursus. In een ongeval simulator leer je hoe je moet handelen bij een ongeluk.