Transport logistiek midden Holland

Uw middelen naar het juiste transport

Een kras verwijderen voor een lage prijs

Het is schade aan je auto dat je het liefst zoveel mogelijk wilt vermijden: krassen in de lak. Maar helaas komt het regelmatig voor dat je deze schade aan je auto krijgt, bijvoorbeeld door tegen een paaltje of andere auto aan te rijden. Het kan voorkomen dat de kras niet goed zichtbaar is, maar er zijn ook gevallen waarbij de kras direct enorm opvalt. Dit wil je natuurlijk zo snel mogelijk oplossen zonder dat je hier de hoofdprijs voor betaalt. En gelukkig kan een kras verwijderen ook heel voordelig zijn.

Kras verwijderen met de spotrepair-methode

Veel mensen denken dat bij een kras de hele auto opnieuw gespoten moet worden om niets meer te kunnen zien van de schade. Toch is dat niet waar. Er bestaat ook een andere methode: spotrepair. Deze methode houdt in dat alleen de plek van de kras opnieuw wordt gespoten. Natuurlijk wordt deze plek eerst goed geschuurd. Daarna wordt er eerst een nieuwe grondlaag aangebracht, gevolgd door een laklaag. Vervolgens wordt de herstelde plek netjes opgepoetst. Het eindresultaat? De kras in je auto is als sneeuw voor de zon verdwenen.

Je profiteer niet alleen van goede service, maar ook van snelle en betaalbare service. Je kunt de kras in je auto al binnen een dag laten maken. Daarnaast betaal je de laagste prijs en profiteer je van echte kwaliteit. Dat betekent dat je nooit onnodig teveel betaalt voor het vakkundig laten herstellen van een kras in je auto. Waar de kras ook zit: het kan makkelijk opgelost worden.