Transport logistiek midden Holland

Uw middelen naar het juiste transport

Container verkoop

Container verkoop

Container verkoop, hiervoor moet je bij Gebr. Vermeer zijn. Dit logistieke bedrijf heeft veel diensten in huis waar je gebruik van kan maken. Vooral het huren of kopen van een unit is een geweldige mogelijkheid. Want hierdoor waren wij zeker geholpen.

Wij hebben hier namelijk zo een unit gekocht. In eerste instantie hebben wij gehuurd, maar aangezien het huren nog vele jaren in beslag zal nemen zijn wij tot kopen overgegaan.

Bekijk deze site voor de container verkoop

De Gebr. Vermeer heeft veel in zijn marge, waaronder ook het kopen of verhuren van containers. Deze units zijn in te zetten als extra ruimte, of voor de opslag van goederen. Voordeel is dat je deze makkelijk kan stapelen en hiermee extra ruimte kan creëren.

Ons bedrijf is de afgelopen jaren flink uit de voegen gegroeid en daarom waren wij in eerste instantie op zoek naar een andere locatie. Echter is onze huidige locatie echt een toplocatie en daarom ook jammer dat wij hier weg zouden gaan. Daarom hebben wij gezocht naar een andere oplossing en die hebben wij gevonden bij Gebr. Vermeer. Door het plaatsen van containers hebben wij nu extra werkruimte gekregen en hierdoor is een totale verhuizing van de baan. Iedereen natuurlijk erg blij en helemaal over de nieuw kantoorruimtes. Meer hierover weten, neem dan contact op met dit bedrijf.