Transport logistiek midden Holland

Uw middelen naar het juiste transport

Taxi van der Borgt heeft ons een leuke avond bezorgd

taxi - kopie
Door Taxi van der Borgt heb ik echt een super leuke avond gehad met mijn vrienden, we zochten een taxi om ons te brengen naar de binnenstad vanaf een huis van een van mijn vrienden waar we lekker aan het indrinken waren en via het internet kwamen wij terecht bij dit bedrijf. We werden opgehaald met een prachtige auto waar we allemaal u tegen zeiden en de chauffeur was erg vriendelijk. We mochten gewoon wat drinken in de auto en de chauffeur grapte en was echt niet de moeilijkste wat natuurlijk erg leuk is op momenten als dit en daarom gaan wij zeker weer kiezen voor dit bedrijf als we weer eens uitgaan.

Het is een belangrijk onderdeel

taxi2

 

Het vervoer van en naar het feest is erg belangrijk voor jou en je vrienden omdat het je avond kan maken en breken, daarom waren we ook zo blij met

taxi1

de diensten van Taxi van der Borgt. We kwamen in stijl en en precies op tijd, we spraken een tijd af met de chauffeur wanneer hij ons weer op kon komen halen en dat was rond een uur of vier, dit was te vroeg voor het openbaar vervoer en daarom besloten wij ook gewoon de terugweg de taxi te pakken wat eigenlijk een heel goed idee bleek omdat we echt binnen no time thuis waren. Het was geen probleem dat het iets later werd dan vier uur en daar zijn we hem erg dankbaar voor.