Transport logistiek midden Holland

Uw middelen naar het juiste transport

Spyder wheelz voor een kwalitatieve e-chopper

spyder wheelz

Tegenwoordig zie je steeds vaker e-choppers rijden. Deze worden voornamelijk geleverd door Spyder Weelz. Dit is een bedrijf dat is gespecialiseerd in e-choppers. Door de jaren heen hebben zij veel choppers geleverd en hierdoor zie je ze in allerlei verschillende kleuren en edities rondrijden. Zo worden ze momenteel geleverd uit de regular- en black edition. Het verschil zit hierin voornamelijk in de kleur. Als je graag wilt opvallen dan is de black edition meer een e-chopper die aansluit bij jouw wensen. 

Garanties

Doordat Spyder Wheelz alleen kwalitatieve e-choppers levert kunnen zij garantie geven op haar producten. Zo krijg je standaard twee jaar garantie bij je aankoop. Het is altijd belangrijk om hierover te informeren.

spyder wheelz

70 km cruisen

Een e-chopper heeft een actieradius van maar liefst 70 km. Je kan dus een flinke afstand afleggen en daarom is het ook echt een aanrader om eens een afspraak te maken met Spyder Weelz. Het duurt in totaal 3 uur om je accu op te laden. De accu is ook uitneembaar, waardoor je hem overal, dus ook binnenshuis gemakkelijk kunt opladen. Omgerekend kun je tot wel 1000 km afleggen met een e-chopper en betaal je slechts €1,50, dus wie wil dat nou niet?

Door fysiek een afspraak te maken kan je de e-choppers testen en kijken of het wat voor jou is. Tevens kan gelijk kijken of de regular of de black edition meer iets voor jou is. Het is echt aan te raden om dit te doen, omdat je dan gelijk afspraken zodat je weet waar je aantoe bent.