Transport logistiek midden Holland

Uw middelen naar het juiste transport

Theorie bij trekkerrijbewijs

Tractor

Sinds 1 juli 2015 is het verplicht om je trekkerrijbewijs te halen. Wil jij je theorie trekkerrijbewijs halen? Dat kan al vanaf dat je 15,5 jaar bent! Bij trekkkerrijbewijs.nl kunnen ze je helpen. Leren voor je theorie bij trekkerrijbewijs doe je niet alleen, je kan leren met behulp van E-learning of klassikaal. Deze hulpmiddelen kan je kopen via de website van trekkerrijbewijs.nl.

Theorie trekkerrijbewijs

Waarom je theorie bij trekkerrijbewijs halen?

Bij trekkerrijbewijs.nl kan je je theorie en praktijk halen. Zo kan je gemakkelijk alles doen bij een bedrijf. Er zijn een paar voordelen waarom je bij trekkerrijbewijs.nl moet gaan leren.

–          De grootste opleider van Zuid-Nederland

–          Geen wachttijden, direct beginnen

–          21% BTW weg ermee! Je betaald hier geen BTW

–          Start met een gratis proefles

–          Je theorie halen kan al vanaf 15,5 jaar

–          Je praktijk halen kan al vanaf 16 jaar

Als je dit rijbewijs haalt geeft dit je ook bevoegdheid om een LBT en MMBS met aanhanger(s) te besturen. Dus dan heb je gelijk 3 vliegen in 1 klap.

Trekker

Ervaring bij Trekkerrijbewijs.nl

Sjoerd: ik heb mijn theorie trekkerrijbewijs en praktijk gehaald bij trekkerrijbewijs.nl. ik heb het erg naar mijn zin gehad tijdens de rijopleiding. Ik was 16 toen ik begon en ik vond het eerst erg spannend om de weg op te gaan. Ze hebben mij gelijk gerust gesteld en zo ben ik mijn rijopleiding ingegaan. Ik ben erg blij met mijn trekkerrijbewijs en heb veel plezier met het trekker rijden.

Bouke: ik heb mezelf toen ik 15,5 jaar was aangemeld voor de theorie. Ik kon 14 dagen na mijn aanmelding al starten. Ik heb hem in een keer gehaald door middel van de E-learning spullen die ik had gekocht. Dit was allemaal heel duidelijk en ik had zelfs plezier bij het leren. Ik zou trekkerrijbewijs.nl zeker aanbevelen voor mensen die interesse hebben in het halen van hun theorie trekkerrijbewijs.