Transport logistiek midden Holland

Uw middelen naar het juiste transport

Rijbewijs B in Arnhem halen

Het rijbewijs B in Arnhem is misschien wel het “diploma” wat iedereen het liefste haalt. Ook ik was er op gebrand om mijn rijbewijs B zo snel mogelijk te halen. Dan kon ik eindelijk mijn eigen autootje kopen en overal naar toe gaan waar ik naartoe wilde. Ik was dan niet meer afhankelijk van het openbaar vervoer of mijn ouders.

Rijbewijs

Je rijbewijs B in Arnhem op jouw tempo halen 

Ik ben dus op zoek gegaan naar een goede rijschool in Arnhem om mijn rijbewijs B in Arnhem te halen. Dit bleek wat lastiger dan ik dacht, want er waren best veel rijscholen in Arnhem. Maar mijn vrienden maakten het eenvoudiger voor mij. Zij waren allemaal enthousiast over rijschool Snell. De meesten hadden ook gelest bij rijschool Snell of waren daar nog aan het lessen. Ze waren zo positief, ik kon daar niet omheen. Dus mijn keuze was gemaakt, ik zou mijn rijlessen bij rijschool Snell gaan volgen.

Proefles

Voor de zekerheid heb ik wel eerst een proefles aangevraagd bij rijschool Snell. Achteraf gezien was dat eigenlijk niet nodig geweest, want mijn vrienden hadden gewoon gelijk. De instructeur was erg vriendelijk en gaf mij gelijk een goed gevoel. Ik kon mezelf zijn en voelde de spanning gelijk van mij afglijden toen ik in de auto stapte. De instructeur was rustig en gaf mij vertrouwen. Ik vond dit erg prettig.

Lespakket

Na de proefles heb ik gelijk gezegd dat ik een lespakket aan wilde schaffen. Dat was mogelijk. Ook werd gelijk de volgende les ingepland. De lessen waren erg leuk. Ik keek er elke week weer naar uit! Ik sta er nog steeds versteld van dat ik het allemaal zo snel geleerd heb. Ik had dat niet verwacht.

Afrijden

Toen ik af mocht rijden was ik wel zenuwachtig, maar ook dit keer zorgde mijn instructeur er voor dat ik rustig werd en goed aan het examen kon beginnen. Dat resulteerde er in dat ik mijn rijbewijs haalde!!