Transport logistiek midden Holland

Uw middelen naar het juiste transport

Wat is Sleep, Park en Fly bij Eindhoven?

Sleep, Park and Fly is een arrangement dat je kunt treffen als je een vroege vlucht hebt of als je een lange weg moet afleggen om bij de airport te komen. Om de moeite dat hierbij mee komt kijken te vermijden, kun je gebruik maken van Sleep, Park and Fly bij Eindhoven Airport.

Een dag voordat u op reis gaat of op de dag zelf, rijdt u dan naar een door u gekozen hotel, parkeert u uw auto daar en gaat u inchecken in het hotel om daar te overnachten of rusten. U kunt dan gebruik maken van de faciliteiten die de hotel te beiden heeft. wanneer het tijd is om te vertrekken wordt u met een shuttle bus naar het vliegveld gebracht zodat u kunt beginnen aan uw reis. Uw auto blijft dus bij ’t hotel. Als u terug bent wordt u weer met een shuttle bus gebracht naar ’t hotel en staat uw auto dan op u te wachten. Het is ook mogelijk om na uw vlucht nog een nacht te blijven om bij te komen van uw reis.

parkeren

De bedoeling van dit is om te zorgen dat u rustig aan uw reis kunt beginnen. Prijs is voordelig, want u boekt een parkeerplaats en een hotel voor een prijs.

Momenteel zijn er maar 2 hotels in de buurt van Eindhoven airport die Sleep, Park and Fly aanbieden. Dit zijn Hotel Novotel Eindhoven en het Tulip Inn Eindhoven Airport. U kunt al vanaf €52,50 p.p. een reservering boeken.