Transport logistiek midden Holland

Uw middelen naar het juiste transport

Code 95 voor bedrijven gevonden

wesseldijk-logo

wesseldijk-vrachtwagenHet personeel dat bij mij in dienst is moet volgende de wet een code 95 nascholing hebben gevolgd. Als dit niet wordt gedaan dan kan de chauffeur zijn taak niet meer uitvoeren en als hij dat wel doet is hij strafbaar. Om dit te voorkomen moet de chauffeur de code 95 voor bedrijven voltooien bij een goede opleider. De code 95 voor bedrijven mag in een eigen tempo gevolgd worden als deze maar voor een bepaalde tijd voltooid is.

Wesseldijk

luchtfoto-wesseldijkMijn personeel volgt de code 95 voor bedrijven bij rijschool en opleider Wesseldijk. Deze rijschool bied allerlei opleidingen en trainingen aan die iets te maken hebben met gemotoriseerde voertuigen. Al mijn personeel volgt de code 95 nascholing bij Wesseldijk, omdat de kwaliteit en begeleiding van deze rijschool gewoon heel erg goed is.

Als werkgever wordt je goed op de hoogte gesteld over het aantal punten dat is behaald door mijn personeel. Zo kan ik precies zien wat de vooruitgang is en wie er nog een aantal punten moet halen om te voldoen aan de eisen van de nascholing.

Voor mij als werkgever is het belangrijk dat mijn personeel goed is opgeleid. Het zorgt er namelijk voor dat mijn personeel veilig de voertuigen bestuurd en precies weet hoe zij moeten handelen achter het stuur. Eens in de zoveel tijd veranderen er namelijk kleine dingen die je niet zou weten als je de nascholing niet gevolgd zou hebben.

Door de goede en duidelijke begeleiding van Wesseldijk weet ik zeker dat mijn personeel de code 95 voor bedrijven helemaal goed afrond!