Transport logistiek midden Holland

Uw middelen naar het juiste transport

Samen motorrijden

 

Al op mijn 18e, en stiekem ook daarvoor, zat ik al veel op de motor. Ik ben opgegroeid in een gezin waar motorrijden ontzettend belangrijk was. Helaas kan mijn vader al een paar jaar niet meer motorrijden. Mijn twee broers rijden wel beide nog motor, maar wonen wat verder weg van mij. Ik ben dan ook vaak alleen op de motor te vinden. Vooral bij langere afstanden vind ik dit jammer en daarom ben ik online op zoek gegaan naar andere motorliefhebbers. Gelukkig zijn online super veel motorliefhebbers te vinden en heb ik ieder weekend wel een groep bij elkaar die graag samen wilt motorrijden. Echt super leuk. Daarnaast vond ik op de website van Motorevents.nl leuke  motor events waar je je voor in kunt schrijven. Je kunt hierbij kiezen uit veel verschillende opties zoals toertochten, demodagen, weekendtips, workshops en events.

 

Je kunt je inschrijven voor wat je wilt en komt zo in contact met andere motorfans uit de buurt. Ik heb een zeer leuke vriendengroep aan mijn online zoektocht overgehouden en wil dit zeker als tip mee geven als jij ook graag motor rijdt met anderen.

art 8

Motorkleding online

In augustus ga ik samen met twintig anderen met de motor op vakantie naar Frankrijk. Dit is mijn eerste motorvakantie naar het buitenland en ik heb er nu al super veel zin in. Afgelopen week heeft mijn motor een goede onderhoudsbeurt gehad. Hij loopt weer als een zonnetje. Ook heb ik het afgelopen jaar gespaard voor nieuwe motorkleding. Vooral mijn oude motorjas was echt aan vervanging toe. Ik heb nu een mooie nieuwe motorbroek en motorjas van het merk Rev’it! gekocht. Ik ben dus helemaal klaar voor de zomer! Ga jij nog op vakantie en zo ja waarheen?