Transport logistiek midden Holland

Uw middelen naar het juiste transport

De shoei helm is populairder dan ooit

Shoei helm

Als je een beetje verstand hebt van helmen dan heb je ongetwijfeld gehoord van het merk Shoei. De Shoei helm is populairder dan ooit en dat heeft verschillende redenen. Dit is waarom een Shoei helm misschien wel het model is voor jou.

Shoei

Personal Fitting System

Wat Shoei zo bijzonder maakt is het PFS ofwel Personal Fitting System. Hiermee onderscheidt Shoei zich dan ook van andere merken. Geen hoofd ter wereld is hetzelfde en dat is niet gek, maar ook niet praktisch. Het maakt het namelijk extra lastig om een helm te vinden die precies past bij jouw hoofdvorm. Voor sommige mensen is het zelfs nagenoeg onmogelijk om een passende helm te vinden.

Dankzij het PFS kun je de binnenvoering van jouw Shoei helm laten aanpassen op jouw afmetingen. Daardoor zit jouw helm als een huis en hoef je je niet meer druk te maken om pijn tijdens het rijden. 

Voordeelhelmen.nl

Hoe werkt het?

om te zorgen dat jouw Shoei helm precies past, wordt er een uitvoerig proces doorlopen. Eerst wordt er altijd een afspraak met je gemaakt samen met een Personal Fitting expert. Deze zal heel nauwkeurig jouw maten opnemen: de lengte, hoogte, breedte en omtrek van je hoofd wordt opgemeten. 

Vervolgens worden de metingen ingevoerd in het computersysteem van Shoei. De computer berekent de precieze afmetingen van jouw helm en zorgt voor eventuele aanpassingen in de maat. Als de definitieve pasvorm bereikt is worden de onderdelen voor de aanpassingen op elkaar aangebracht. Daarna worden ze op de binnenvoering geplakt. Klaar is je Shoei helm!