Transport logistiek midden Holland

Uw middelen naar het juiste transport

De beste fietsenzaak Utrecht

t jochie logo

Ik woon al een aantal jaren in Utrecht, maar pas nu ik kinderen heb realiseer ik hoe belangrijk een fietsenmaker in de buurt is. Fietsenzaak Utrecht is een goede fietsenmaker. Mijn kinderen groeien snel en fietsen er op los. Ze hebben de grootste lol, maar dit gaat met vallen en opstaan. Als er weer eens een lekke band is ben ik al onderweg naar fietsenzaak Utrecht en ik word hier altijd super geholpen!

t jochie 2

 Dicht bij huis

Fietsenmaker ’t Jochie heeft twee vestigingen. Dit is super handig want zo zit er bij iedereen  wel een in de buurt. Ik ben sowieso fan van fietsenmakers. Ik ben zelf helemaal niet handig  genoeg om een lekke band te plakken, laat staan een ketting erop zetten. Wat ik zelf prettig vind  aan fietsenmaker ’t Jochie is dat ze een breed aanbod aan fietsen hebben. Zo variëren deze van  kinderfietsen tot tweedehands fietsen. Ik ben altijd tevreden over de service die ze verlenen en de  vriendelijke manier waarop ze mijn kinderen behandelen.

 

t jochie

Tweedehands

Mijn partner reist elke dag met de trein naar het werk. Hij gaat dan op de fiets naar het station en daar worden nog al wat fietsen weggenomen. Hij heeft nadat zijn peperdure fiets gestolen was er dan ook voor gekozen om een tweedehands aan te schaffen. Dit is veel handiger aangezien deze niet zo snel gestolen worden. Deze fiets heeft hij voor een prikkie kunnen kopen, super dus! Fietsenmaker ’t Jochie is een hele goeie, en ik kan dan ook iedereen aanraden om daar een nieuwe of tweedehands fiets te kopen.