Transport logistiek midden Holland

Uw middelen naar het juiste transport

Blitse bakfiets voor zowel kinderen als hun vaders

Een klein uitstapje naar een ander soort vervoermiddel mag op z’n tijd best eens, als je het mij vraagt. Vandaag wil ik het dan ook niet hebben over auto’s maar zal ik het tot nog toe onderbelichte onderwerp fietsen eens wat verder uitdiepen. Om specifieker te zijn, vandaag wil ik het hebben over een bakfiets, en wel die die mijn vriendin en ik onlangs hebben aangeschaft. Wonende midden in de stad is het namelijk helemaal niet altijd handig om je almaar te moeten voortbewegen met een busje en is het vele malen handiger de kinderen gewoon in de bak voor die fiets te kunnen zetten om er een tochtje, bijvoorbeeld van en naar de crèche en school, mee te kunnen maken.

Het slimme antwoord van een fabrikant

De meeste van de andere vaders zullen het wel herkennen, dat eeuwige gedoe met kinderzitjes op de fiets, eentje voorop aan het stuur, de ander op een extra zadel op de stang en de derde achterop de bagagedrager – het is een vreselijk gedoe en bovendien niet bepaald de veiligste manier om je kinderen mee op stap te nemen. Wel veilig is de bakfiets, want je kinderen kunnen geheel comfortabel voorop de fiets en je kunt ze goed in de gaten houden. Een nadeel is echter vaak dat een bakfiets zo enorm zwaar fietst.

Dolly Bikes heeft daarop een antwoord gegeven en daarom wilde ik andere ouders daarop wijzen. Zij hebben namelijk een fiets uitgevonden die stevig is en bovendien heel soepel fietst en waarvan de bak ook nog eens lichtgewicht is – en dat scheelt behoorlijk met trappen, kan ik je wel vertellen!