Transport logistiek midden Holland

Uw middelen naar het juiste transport

Voordelen van een lpg installatie

lpg installatie

Er zijn heel veel voordelen om een lpg installatie in jouw auto te laten bouwen. Behalve dat je heel veel kilometers kan rijden op een tank vol, betaal je hier ook maar heel erg weinig voor. Vooral nu tegenwoordig de benzine zo omhoog schiet, is het niet leuk meer om deze vloeistof te moeten tanken. Het vervelende is dat ik veel kilometers per jaar maak en het daarom voor mij een stuk goedkoper zal zij wanneer ik op gas zal rijden. Om dit zeker te weten ben ik informatie gaan verzamelen van bedrijven die dit inbouwen.  lpg installatie

Betrouwbaar adres

Omdat ik eindelijk ook een keer wilde lachen als ik moest afrekenen bij een tankstation had ik besloten om een lpg installatie in te laten bouwen. Hiervoor had ik al meerdere bedrijven benaderd en was ik uiteindelijk bij een bedrijf in Spijkenisse uitgekomen. Deze waren erg behulpzaam en vertelden mij wat de mogelijkheden waren. Zo had ik de keuze uit meerdere modellen en merken, zoals:

  • Impco
  • Teleflex
  • Eurogas
  • Prins
  • Vialle

In eerste instantie had ik hier vrijblijvend informatie gevraagd, maar inmiddels al een afspraak gemaakt voor de definitieve inbouw. Morgen staat deze afspraak gepland en ik kan haast niet wachten tot de tank erin zit.