Transport logistiek midden Holland

Uw middelen naar het juiste transport

Zijn jullie al bekend met deze carwash Bergen op Zoom?

wasstraat

carwash bergen op zoomEnkele weken geleden heb ik mijn eerste auto gekocht. Dit omdat ik sinds kort ook een nieuwe baan heb. Bij mijn vorige baan kon ik eenvoudig het openbaar vervoer gebruiken. Het bedrijf waar ik toen werkte lag namelijk naast het station, ideaal dus! Echter waar ik nu werk krijg ik meer verantwoordelijkheid en het betaald beter, een win-win situatie dus.

Maar ik moet zeggen dat ik erg tevreden ben met mijn nieuwe auto. Natuurlijk ben ik dan ook van plan deze goed te onderhouden. Zo zit ik inmiddels al aangesloten bij dezelfde garage als mijn vader. Hij is hier namelijk al jaren tevreden klant, dus vandaar dat dit een goede keuze is. Omdat ik dus enig tijd geleden mijn eerste werkdag had, wilde ik hier natuurlijk wel in stijl aankomen. Vandaar dat ik de carwash Bergen op Zoom bezocht. Ik heb ze zelf online gevonden en moet zeggen dat de prijzen van hun mij zeer goed bevielen.

Check het zelf online

wasstraat de goudvis

Natuurlijk kon ik er ook voor kiezen om de auto zelf te wassen. Maar zoals gezegd is dit mijn eerste auto en heb ik dus niet het materiaal om een auto schoon te maken. Wanneer ik dit allemaal moet gaan kopen ben ik net zoveel kwijt als dat ik de auto door de wasstraat laat gaan.

wasstraatHet fijne aan wasstraat-bergenopzoom.nl is dat wanneer jij jouw auto bij hun achterlaat zij alles voor je doen. Op deze wijze kon je dus een tijdje later terug komen en dan is je auto van binnen en buiten helemaal schoon! Deze carwash Bergen op Zoom is zeker de moeite waard om te bezoeken.