Transport logistiek midden Holland

Uw middelen naar het juiste transport

Wat is nou echt gevaarlijk?

Autorijschool verzekering is een interessant geval kwa verzekering. Autorijschool verzekering is zo een interessant geval omdat het echt nodig is en dus ook een hogere premie kunt verwachten. Want bij rijles kun je op zich er wel van uit gaan dat er vaker een ongeluk gebeurt. Is dat wel zo? De meeste mensen zullen zeggen van wel maar eigenlijk kun je ook bedenken dat bij rijlessen ongelukken juist minder vaak voorkomen dan bij gewoon autorijden. De meeste auto ongelukken komen voort uit twee oorzaken; je hebt mensen die onder de invloed rijden en mensen die niet opletten.

Beide niet aanwezig

Bij autorijlessen heb je eigenlijk geen van de twee aanwezig. Geen enkele rijinstructeur gaat ooit een dronken persoon laten rijden en niet opletten is ook geen factor want de rijinstructeur is juist getraind in het ingrijpen als de leerling niet oplet. Dus eigenlijk is lessen minder gevaarlijk dan gewoon autorijden. Er zijn nog wel meer situaties waar men het fout heeft over hoe gevaarlijk iets is. Haaien zijn een goed voorbeeld hiervan. Bijna iedereen heeft Jaws wel gezien of kent het via culturele osmosis. Door die film hebben wij een idee van de haai die uiterst negatief is. Het valt mensen aan op nog geen 20 meter van het strand en is genadeloos in hoe graag hij jou en anderen wilt opeten.

Nog meer dingen waar men het fout heeft

Maar in werkelijkheid gaat een haai echt niet zoveel moeite doen. De meeste haaien willen helemaal geen mensen aanvallen en bijten per ongeluk een mens omdat ze ons voor een zeehond aanzien. De mens daarentegen dood miljoenen haaien per jaar. De haai doodt maar honderd mensen of nog minder zelfs. De hypocrisie van de mensheid is echt ongelofelijk. De mens is het meest dodelijke wezen op deze aarde en de competitie is niet opgewassen tegenover de wreedheid van de mens. Alleen de mug kan een getal ophoesten dat niet compleet nietig lijkt. En daarvan kan iedereen wel iets zeggen.