Transport logistiek midden Holland

Uw middelen naar het juiste transport

Originele BMW X3 velgen

Een BMW X3 is een prachtige auto die het verdient om voorzien te zijn van de juiste velgen. Wat niet vergeten moet worden is dat de velgen voor een groot deel de uitstraling van de auto bepalen. Doe de auto dus niet tekort en kies altijd voor de originele velgen. Dat is nog veiliger ook.

Tweede X-model van BMW

De X3 van BMW is het tweede meer compacte X-model van het bekende automerk. De 5-deurs SUV is een ontwerp van Chris Bangle en onlangs werd een volledig elektrische X3 gelanceerd in de vorm van de BMW iX3. De X3 wordt vanaf begin 2004 geproduceerd en al na vier jaar waren er een half miljoen van gemaakt. De BMW heeft met de X3 een stevige positie in de markt genomen ondanks concurrentie van auto’s als de Mercedes-Benz GLK, de Audi Q5 en de Landrover Freelander.

Daar passen de originele BMW X3 velgen bij

De BMW is stoer en robuust en toch ook sportief. Zeker als je kiest voor de originele velgen. Het kiezen voor de juiste velgen heeft een aantal duidelijke voordelen. Zo zijn de originele BMW X3 velgen uitvoerig getest en gemaakt van het beste materiaal. Dat is bij replica’s zeker niet het geval. Ook voor het remsysteem zijn de BMW X3 velgen belangrijk. Want alleen als de velgen goed aansluiten kun je gebruik maken van het maximale remvermogen van de auto. De enige echte velgen sluiten toch al altijd goed aan. Daardoor raakt je wiel niet de wielkas bijvoorbeeld. Putten en drempels zijn voor de originele velgen geen enkel probleem. Die kunnen namelijk wel tegen een stootje. Ook dat is anders bij replica’s.

Voldoende redenen dus om altijd voor de originele BMW X3 velgen te kiezen. Zeker het veiligheidsaspect met het maximale remvermogen moet een doorslaggevende rol spelen bij de keuze die je maakt.