Transport logistiek midden Holland

Uw middelen naar het juiste transport

Je auto interieur reinigen

auto interieur reinigen

Ben jij het ook zo beu om jouw auto interieur te reinigen, nou ik wel! Elke keer wanneer ik klaar ben met deze klus lijkt het wel dat eer niets mee gedaan is. Vooral de haren van onze honden krijg ik vaak met geen mogelijkheid van de bekleding af. Hoe ik mijn best ook deed, de stofzuiger vertikte het om alles op te zuigen. Gevolg was dat ik dan maar met een natte doek een poging ondernam, maar ook dit was geen succes. Dan heb ik het nu alleen nog maar over de bekleding en niet over de rest van mijn wagen. auto interieur reinigen

Wat een verschil!

Toen ik voor de zoveelste keer een poging had ondernomen om mijn auto interieur te reinigen, heb ik de moed opgegeven. Hier was echt geen beginnen aan en het liefste wilde ik een andere vierwieler kopen. Maar dat zal natuurlijk helemaal raar zijn om hier zoveel geld voor uit te moeten geven, dan maar op zoek naar een andere oplossing. 

Wat ben ik blij dat ik naar een andere heb gezocht en niet op zoek naar een ander brikkie. Mijn wagen is namelijk door Brilliant Detailing zo mooi schoon gemaakt, dat het net lijkt of dit een totaal andere verhikel heb gekocht.