Transport logistiek midden Holland

Uw middelen naar het juiste transport

Interesse in een klassieke auto ? Dan bent u bij Cars by Lex op het juiste adres

Cars by Lex is gespecialiseerd in verkoop, restauratie,reparatie, onderhoud, schadeherstel en apk keuring van klassieke auto’s. Cars by Lex heeft voornamelijk ervaring op het gebied van Engelse sportauto’s zoals, Austin Healey, Aston Martin, Jaguar, MG, Morgan, Triumph en TVR.  Daarnaast heeft het bedrijf ook een brede collectie van old timers van hoge kwaliteit. Cars by Lex is sinds 1998 gevestigd in Waalwijk en heeft in zijn omgeving een grote naam opgebouwd als dé specialist voor klassieke auto’s. Cars by Lex biedt de beste kwaliteit, betrouwbaarheid, veiligheid, budgettering en een gedegen plan van aanpak. Maar boven alles houden wij van ons vak.

Onderhoud

Cars by Lex biedt naast het verkopen van verschillenden klassiekers ook onderhoud en reparatie aan. Jaarlijks maken vele klanten bij dit bedrijf een afspraak om hun auto APK te laten keuren. Voor kleine of grote reparaties kunt u ook bij ons terecht. Het bedrijf heeft een zeer goede uitgeruste werkplaats met daarin 7 bruggen, een remmentestbank en 4 gespecialiseerde monteurs die altijd voor u klaar staan. Bij voorkeur kan er voor elke reparatie een offerte worden gemaakt en na goedkeuring de reparatie worden uitgevoerd.

Inruilen

Met inruil van een uw auto kunnen wij u ook van dienst zijn. Stuur ons een mail met daarin een korte omschrijving van uw auto en een aantal foto’s. Wij kunnen dan u een inruilindicatie geven gebaseerd op de gegeven gegevens van uw auto. Onze specialisten staan klaar om u te helpen bij het inruilen van een auto.