Transport logistiek midden Holland

Uw middelen naar het juiste transport

Het kenteken tractor overschrijven?

Vanaf januari dit jaar is het verplicht om diverse landbouwvoertuigen te registreren op kenteken. Echter geldt dat niet voor ieder voertuig wat hier gebruikt wordt. Het kenteken tractor overschrijven kan dus verschillen qua voertuig welke je hebt. Neem hiervoor gerust een kijkje op de website van Kentekenloket.nl. Hier is het mogelijk om te bekijken welk voertuig verplicht is om een kenteken te hebben. 

Wanneer je nu een tractor wilt kopen zal de vorige eigenaar voor het kenteken moeten zorgen. Voor het overschrijven zal je in het bezit moeten zijn van een kentekenbewijs en niet te vergeten jouw legitimatie! 

Kenteken tractor overschrijven

Hoe werkt het overschrijven?

Je hebt een nieuw voertuig gekocht. Dan is het van belang om het kenteken op jouw naam te zetten. Dit geldt ook wanneer je zojuist een tractor hebt gekocht. De tractor die je hebt gekocht dient te bezitten over een kenteken. Er zijn wel een aantal uitzonderingen als je spreekt over een kenteken voor een tractor. Denk hierbij aan de snelheid wat het voertuig rijdt. Hiervoor kan je het beste op de bovenstaande website kijken voor hetgeen waar je op moet letten qua kenteken. Mocht het zo zijn dat je na het lezen van de informatie nog niet duidelijk is voor je, dan kun je gerust telefonisch contact opnemen met hun! Zij zullen jou hier goed mee op weg kunnen helpen.