Transport logistiek midden Holland

Uw middelen naar het juiste transport

Garage Poeldijk heeft mij goed geholpen!

Garage Poeldijk

Ikzelf maak sinds kort van een geweldige Mercedes Benz! Deze auto heb ik tweedehands ingekocht voor een zeer voordelige prijs. Ikzelf dacht dat ik een slag had geslagen in het binnenhalen van deze auto, maar helaas. Binnen twee weken hoorde ik een harde klap en daarna reed mijn auto niet meer zodoende ben ik opzoek gegaan naar een goedkope professionele garage Poeldijk. Zoals gewoonlijk bekeek ik het internet want daar is tegenwoordig vrijwel alles te vinden. Binnen no time belandde ik dan ook op de website van een hoog aangeschreven garage Poeldijk! Aangezien deze aanbieder redelijk dichtbij was voor mij maakte ik een afspraak simpelweg omdat ik dan geen verre afstand hoefde af te leggen met een kapotte auto!

Tijdens het bezoekje aan deze garage kreeg ik te horen dat het motorblok kapot was.Ik zelf baalde hier enorm want ik dacht dat het laten repareren van een motorblok hartstikke duur was. Maar gelukkig stelden de automonteurs mij gerust. Zij berekende een prijs, die voor mij zeer schappelijk was vandaar de keuze dat ik dit autobedrijf heb ingehuurd!

Garage Poeldijk

Hij rijd weer soepeltjes!

Dezelfde week werd er contact met mij opgenomen dat het motorblok was vervangen. Sindsdien rijd mijn auto weer soepeltjes en daar ben ik natuurlijk hartstikke blij mee. Ik ben in voorzien van een gloednieuwe motor van hoogwaardige kwaliteit, de verleende service is daarnaast ook nog eens geweldig en was de prijs zeer voordelig!

Bent u zoekende naar een betrouwbaar autobedrijf die zeer voordelige prijzen hanteert? Dan raad ik het u aan om contact op te nemen met de bovenstaande aanbieder!

Automonteurs