Transport logistiek midden Holland

Uw middelen naar het juiste transport

Garage axel verricht professioneel werk

Afgelopen paar weken zat ik sterk te twijfelen waar ik mijn auto zou laten repareren. Uiteindelijk heb ik hem weggebracht naar garage axel, puur op advies van mijn broer. Mijn broer brengt altijd zijn auto daar heen om een aantal redenen. Ten eerste werken ze heel netjes en ten tweede zijn ze erg voordelig en werken ze snel. Het is natuurlijk wel van belang dat je met een goed gevoel je auto kan achterlaten. Gelukkig kan dat bij garage axel.

win-a-supercar-header-audi-r8-1120x400Dit bedrijf heeft ontzettend veel ervaring. Ze beschikken over goede monteurs die allemaal specialisaties hebben over verschillende gebieden. Het fijne is ook dat als je jouw auto wegbrengt je hem dezelfde dag nog kunt ophalen. Op deze manier scheelt je dat enorm veel tijd en geld. Het is daarom ook echt een aanrader.

 

Erg tevreden over het resultaat!Garage axel

Mijn auto had een kleine beschadiging aan de linker voorkant. Tevens had het een storing in het dashboard. Dat wilde ik heel graag opgelost hebben. Bij veel garage’s zou je voor dit soort gevalletjes meer dan 40o euro kwijt zijn voor het spuiten en uitlezen. Met dank aan dit bedrijf was ik voor 190 euro klaar en was alles erg netjes gemaakt. Daarnaast kon ik mijn auto ook nog eens dezelfde dag nog ophalen. De service is dus perfect, evenals de prijs/kwaliteit verhouding. Mocht je toevallig schade hebben, dan zou ik je zeker adviseren om jouw auto hierheen te brengen. Je kan ze telefonisch bereiken en via de mail!