Transport logistiek midden Holland

Uw middelen naar het juiste transport

Easy Import heeft mij goede hulp verleend!

Easy Import

Wanneer u een auto koopt in Duitsland dan bespaart u een hoop geld, maar natuurlijk moet u deze auto wel importeren. U moet personenauto belasting gaan betalen in Nederland. Ikzelf heb in deze situatie gezeten na de koop van een prachtige Audi moest ik een Nederlands kenteken aanvragen en ook moest ik belasting personenauto´s en motorwielen gaan betalen in Nederland. Zodoende ben ik in aanraking gekomen met het bedrijf Easy Import!

Een BPM aangifte was dan ook verplicht bij de bovenstaande aanbieder had ik de mogelijkheid om deze aangifte overdragen. Aan de hand van de CO2 uitstoot van mijn auto berekende Easy Import de kosten. Na het bereken van de kosten moest ik ik een Nederlands kenteken aanvragen. Na het aanvragen van dit kenteken was alles geregeld!

Easy Import

Een aanrader!

Wanneer u zoekende bent naar een extern bedrijf die uw auto wilt importeren? Dan raad ik het u aan om contact op te nemen met de bovenstaande aanbieder. Dankzij de verleende service van dit bedrijf heb ik voor een zeer schappelijke prijs mijn auto verzekerd, een kenteken kunnen aanvragen en ook is de belasting die ik moet betalen geregeld. Dankzij de goede hulp heb ik alsnog fors bespaart op de aanschafprijs van mijn auto!

Wanneer u zoekende bent naar een auto in een hogere prijsklasse? Koopt u deze dan in Duitsland! wanneer u deze heeft gekocht neem contact op met de bovenstaande aanbieder en uiteindelijk bespaart u dan fors op uw aankoop!

Klantenservice