Transport logistiek midden Holland

Uw middelen naar het juiste transport

Auto inkoop Eindhoven nam mijn auto af

Als je veel kilometers met een auto hebt gereden, komt er een keer een moment dat je de auto eruit moet gooien. Net zoals ik dat deed een paar weken geleden. Mijn auto was volledig opgereden en dus was ik genoodzaakt om de auto te verkopen. Ik wilde dit snel afhandelen en daarom besloot ik om contact op te nemen met een auto inkoopbedrijf. Het enige probleem was dat ik nog niet wist welk bedrijf ik moest gaan benaderen.

‘’Klonk als muziek in de oren’’

Omdat mijn zwager ontzettend maar dan ook ont-zet-tend veel verstand heeft van auto’s en alles daaromheen, vroeg ik hem om advies. Hij verwees me zonder twijfel naar auto inkoop Eindhoven. Een bedrijf dat een bod doet op je auto en hem vervolgens komt ophalen. Dit klonk me als muziek in de oren en daarom nam ik contact met ze op. Auto inkoop Eindhoven verwees me weer naar de website van het bedrijf. Hier kon ik zonder hulp verder. Ik taxeerde mijn auto en het wachten op een bod kon gaan beginnen.

‘’Top bedrijf’’

De volgende dag keek ik gelijk weer op mijn mail. Het bedrijf had gereageerd én een bod geplaatst. Het bod viel me niet tegen en daarom nam ik de beslissing om mijn auto officieel te gaan verkopen aan auto inkoop Eindhoven. Ik belde ze op en ze kwamen een paar dagen later langs om de auto op te halen. De onderhandelingen die ik heb gevoerd met auto inkoop Eindhoven verliepen erg goed en gemakkelijk. Top bedrijf!