Transport logistiek midden Holland

Uw middelen naar het juiste transport

Audi tuning bij Chiptuning Ede

Logo-Chiptuning-Ede

Ben je op zoek naar audi tuning om een bedrijf te vinden die jouw audi kan tune? Dan raad ik aan om een kijkje te nemen op website van Chiptuning Ede. Dit bedrijf tuned de auto’s namelijk op een verantwoordelijke manier en voor een voordelige prijs.

Tuning bij Chiptuning Ede 

Chiptuning Ede gebruikt speciale apparatuur die zij gebruiken voor het tunen van auto’s van het merk Audi. Door deze speciale apparatuur kunnen zij dieper in de software van de auto treden waardoor zij tot een beter resultaat kunnen komen dan wanneer je universeel apparatuur gebruikt. De tuning kan naar wens worden uitgevoerd waardoor zij maatwerk kunnen leveren. Het is ook mogelijk om de S-tronic automaat bak te tunen waardoor de versnellingsbak de overbrenging beter aankan. Hier worden naast de standaard kosten voor het hipte echter nog wel extra kosten voor gerekend. Wanneer je de S-Tronic versnellingsbak mee wilt laten tunen dient dit uiterlijk voor de tuning aan worden gegeven. 

chiptuning

De verbeteringen door tuning 

Wanneer je jouw Audi laat tunen zal dit op de volgende punten invloed hebben: De auto zal met dezelfde rijstijl minder brandstof verbruiken, je zal meer vermogen en koppel hebben en chiptuning heeft geen invloed op de APK. Spreekt al deze informatie jou nu aan? neem dan eens een kijkje op website van Chiptuning Ede voor meer informatie. Of voer gemakkelijk en snel jouw persoonlijke gegevens op de website van het bedrijf in voor een afspraak bij deze garage!