Transport logistiek midden Holland

Uw middelen naar het juiste transport

Verbeter de performance merkbaar met Bilstein schokdempers

Rijd je een snelle auto, dan wil je daar ook het maximale uithalen. Met het oog op de performance van je auto zijn de schokdempers een van de meest belangrijke onderdelen. Goede schokdemping zorgt ervoor dat je als bestuurder altijd volledige controle houdt, en dat je comfortabel en veilig op hogere snelheden kan rijden – zelfs door scherpe bochten of op lastige parcours. Ben je van plan om je schokdempers te laten vervangen, dan kun je zeker overwegen om Bilstein schokdempers te kopen. Bilstein is een gerenommeerd merk, dat internationaal bekend staat om zijn innovatieve oplossingen. Deze schokdempers zijn gemakkelijk online te kopen bij een cartuning tuning shop, en kunnen de wegligging van je auto sterk verbeteren. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Lees dan verder.

#3 Rechtenvrije Afbeelding (Transportlogistiekmiddenholland.nl)

Bilstein: niet zomaar schokdempers

Het merk Bilstein staat internationaal hoog aangeschreven, en is een grote speler op de markt voor schokdempers. Het merk werd opgericht in 1873, waarmee het prat kan gaan op bijna 150 jaar ervaring. Bilstein schokdempers worden dan ook vaak standaard gemonteerd op auto’s: de dempers zijn uitermate betrouwbaar en geven een prima rijervaring. Maar ook als je meer uit je schokdempers wil halen, kun je bij Bilstein terecht. Er is een zeer uitgebreid assortiment: van standaard chassisveer tot zeer sportieve demper en sets waarmee de auto lager op de weg gezet kan worden. Een populaire keuze is bijvoorbeeld de gas-schokdemper: een schokdemper die werkt met behulp van een met gas gevulde mono-tube. Dit is een prima alternatief voor de standaard schokdemper, en verbetert de wegligging gegarandeerd. Alle verschillende schokdempers van Bilstein zijn op eenvoudige wijze online te bestellen, want veel dealers bieden de producten aan op hun website.

 

Verkorte dempers voor een sportieve rijervaring
Wil je je auto echt klaarmaken voor de meest sportieve rijstijl, dan kun je ook bij Bilstein terecht. Het merk produceert namelijk ook de schokdempers zoals de Bilstein B8 Sprint, die de veer strak op de veerschotel laat zitten en verlagingen van meer dan 30mm toelaat. In combinatie met een verlagingsveer kunnen de schroefsets van Bilstein prima gebruikt worden om de auto een sneller – en beter – te laten rijden. En een lager liggende auto ziet er natuurlijk ook een stuk sportiever uit. De meest geavanceerde sets van Bilstein laten je zelfs op afstand de hardheid instellen door middel van je mobiele telefoon. Dergelijke technologie toont maar weer aan dat Bilstein niet onterecht de marktleider is op het gebied van schokdempers. Koop ook de dempers van Bilstein online, en ontdek de vele voordelen van deze prachtige producten.