Transport logistiek midden Holland

Uw middelen naar het juiste transport

Wat is flex lease

flex lease

Flex lease is een mogelijkheid om een huur contract van een vervoersmiddel, steeds met een jaar te verlengen. Voordeel hiervan is dat je niet eindeloos aan een contract vast zit. Bovendien wordt het maandelijks tarief steeds lager, wanneer jij een lopend contract weer met een jaar gaat verlengen.

Via Rebel lease zijn er diverse mogelijkheden mogelijk, wanneer je tijdelijk een vervoersmiddel nodig hebt. Voordeel is dat je verschillende contracten kan afsluiten en hierdoor niet onnodig aan een contract vast zit.

flex lease

Flex lease via Rebel lease afsluiten

Tegenwoordig is een auto huren een geweldige oplossing. Helemaal voor bedrijven die hierdoor geen grote uitgaven ineens hoeven te doen. Maandelijks een bepaald bedrag af laten schrijven is een stuk overzichtelijker.

Op de website van dit bedrijf kan je een geweldige keuze aan verschillende mooie wagens bekijken. De huur die je hier per maand voor gaat betalen kan verschillen. Dit ligt aan een aantal factoren, waaronder het termijn. Want hoe langer een termijn is, des te goedkoper het maandbedrag. Echter is het hier mogelijk om voor minimaal een jaar een auto te huren. Na dat jaar kan jij het weer voor een jaar verlengen of het contract opzeggen.

Op de website van Rebel lease zijn al genoeg antwoorden te vinden. Mocht je ondanks de verschillende items wat je hier kan vinden toch nog vragen hebben, dan kan je deze stellen. Je kan bellen naar het nummer wat op de site staat, of contact opnemen met de klantenservice.